Skip to content

6 Comments

 1. Joan Wright
  December 13, 2017 @ 9:48 pm

  Good for you !!

  Reply

  • Gerda Saunders
   December 23, 2017 @ 5:02 pm

   Thanks so much, Joan. I wish you the most wonderful Christmas with your loved ones this year. I can’t imagine how hard it must be without Derek, but your faith and love have brought you this far–and you are at a beautiful and peaceful place of love. I am so lucky to have known you most of my life. Much, much love.

   Reply

 2. Rene Engelbrecht
  December 14, 2017 @ 5:45 am

  Sterkte!

  Reply

  • Gerda Saunders
   December 23, 2017 @ 5:04 pm

   Baie dankie, Rene. Ek is al klaar soveel beter dat ek heeltemal vergeet van die operasie–behalwe as ek in die spieel kyk.. Wens jou ‘n geseende Kersfees en nuwe jaar toe.

   Reply

 3. Paulette Reyneke (van Wyk)
  December 14, 2017 @ 7:58 am

  Jy is n brawe vrou ! Sterkte , hoop dit gaan baie goed.
  Ek wens jou en Peter en al julle geliefdes graag ook graag
  ‘n Geseënde Kersfees en lekker saamkuier toe.
  Liefde,
  Paulette.
  Ns, ek geniet jou blog baie!

  Reply

  • Gerda Saunders
   December 23, 2017 @ 5:06 pm

   Paulette, dis vir my so wonderlik om van jou te hoor. Baie dankie vir jou goeie wense en jou gawe woorde oor my blog. Ek is al heeltemal beter behalwe dit pers ringe op my wange! ‘n Geseende Kersfees vir jou ook and al die mense vir wie jy lief is.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *